cursuri arte martiale mixte - (USU FIGHT CENTER)-

''Cred foarte mult in noroc si cu cat muncesc mai mult,cu atat am mai mult noroc''

sâmbătă, 3 februarie 2024

Ce stil sau sport de contact e cel mai eficient pe stradă sau în sala de antrenament? Box Kickbox Muay Thai Wushu Bjj Jiu-Jitsu Grappling Kempo SAMBO ?

 


Fiind om de sport și experimentând aproape toate formele de contact din artele marțiale, adaugând și boxul,pot spune că fiecare stil de luptă reprezintă o ARTĂ în sine,iar dacă artiștii sunt cu adevărat dedicați și plini de pasiune în ceea ce fac, tradiția sportului de calitate va putea merge mai departe cu succes.

Din bun simț, din educație și din respect pentru oamenii care reprezintă fiecare disciplină de contact,n-aș putea niciodată să denigrez sau să ridic în slăvi o anumită disciplină,eu ca antrenor fiind un MARE IUBITOR și PASIONAT de sport.


Fiecare ramură are frumusețea ei,istoria ei,legendele ei urmând a fi descoperite doar de cei care iubesc cu adevărat tot ce înseamnă CONTACT în materie de sport.


În sala de antrenament, cel mai eficient stil de luptă este cel care te atrage,cel către care ai o afinitate, puțină înclinație,ceva calități motrice,o genetica generoasă etc.

Pe stradă, CEL MAI EFICIENT STIL DE LUPTĂ sau sport de contact ESTE DIALOGUL evitând  necazurile de natură contravențională sau penală.Dacă ști să eviți prin dialog orice conflict,ești cu adevărat UN LUPTĂTOR este cel



care știe să-și gestioneze emoțiile, trăirile, reacțiile,autocontrolul și care câștigă o bătălie fără să scoată teaca din sabie.

Iubiți sportul,transformați-l în mod de viață,acordați-vă timp de calitate în cercuri de calitate si puneți pasiune în ceea ce faceți! Mai devreme sau mai tarziu veți primi RECOMPENSA dorită de toți dar primită doar de cei răbdători.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

''Locul doi nu exista pentru noi''