cursuri arte martiale mixte - (USU FIGHT CENTER)-

''Cred foarte mult in noroc si cu cat muncesc mai mult,cu atat am mai mult noroc''

marți, 9 iulie 2013

cand muncim strangem si roade......USU FIGHT CENTER

 Stare platonica zi de zi..?...alunga monotonoia cu un cocktail ''USU" :    reteta:
-munca
-seriozitate
-implicare
-daruire
-divertisment
-distractie
-satisfactie
-implinire
-SANATATE
-RESPECT
 Alunga rutina de zi cu zi si aloca-ti din timpul tau liber minim 2 zile /sapt pentru tine,pentru sanatatea ta,pentru deconectarea ta si vei constata in scurt timp daca acest cocktail da rezultatele pe care le astepti sau e mai comod sa stai acasa,sa te indopi cu pastile ''minune'' sau sa tii diete drastice cele mai multe prin infometare.

 Te consideri prea ''batran'' ori prea ''plinut''...prea scund...prea slab...ai fire de par alb....ti-e rusine sa te exteriorizezi?.....toate sunt scuze sau prejudecati......tot ce trebuie sa faci este sa iti planifici prima zi de atrenament...cand anume doresti sa incepi....si totul va veni de la sine...''virusul'' e garantat !!!

 Sportul ar trebui sa fie o prioritate pentru toata lumea...sportul inseamna sanatate.....sportul reprezinta un mod de viata.

 Nu facem parte din categoria celor care incurajeaza sportul de ''sezon''(etalarea bicepsilor).....pe noi nu intereseaza circumferinta bratului in sezon estival.....pe noi ne intereseaza o armonie intre sanatate,minte,trup.
Clubul sportiv USU FIGHT CENTER  promoveaza sanatatea,disciplina,respectul si conduita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

''Locul doi nu exista pentru noi''